Klāt «MCA moto sezonas 2010» lielā atklāšana Biķerniekos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau šajā sestdienā 24. aprīlī cauri visai Rīgai dosies daudzbalsīgi dūcoša motociklu kolonna, lai ieskandinātu jaunās «MCA moto sezonas 2010» atklāšanu.

Tieši plkst. 12.00 dažādu izmēru, stilu un krāsu spēkrati dosies savā svinīgajā parādē no Zaķusalas līdz pat Biķernieku kompleksajai sporta bāzei, kur tad arī risināsies šī pasākuma tālākie notikumi.

Kā tas jau tradicionāli ierasts, katru gadu, iestājoties siltajam laikam, ielās un uz ceļiem parādās gan sajūsmu, gan satraukumu raisošie motobraucēji, kuri tā vai citādi piesaista vispārēju uzmanību. Arī šis gads nebūs izņēmums, kā to apliecinās daudzskaitlīgais motosporta piekritēju pulks, kas cauri Rīgai dosies uz Biķernieku trasi. Aicināts piedalīties ir ikviens divriteņu spēkrata īpašnieks, kurš vēlas izbaudīt šo vareno kopības sajūtu, piedalīties konkursā «Gada mocis 2010», noklausīties motobraucēju tituldziesmas dzīvo pirmatskaņojumu un vienkārši jauki pavadīt laiku. Arī skatītāji tiek laipni gaidīti Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.

Piedāvājam ielūkoties pasākuma norises plānā:

11.30 – pulcēšanās Zaķusalā un kārtošanās kolonnā.

12.00 – parādes sākums. Kolonnas virzības maršruts: Zaķusala – Mūkusalas iela – Daugavgrīvas iela – Vanšu tilts – Raiņa bulvāris – Brīvības iela – Šmerlis – Biķernieku kompleksā sporta bāze.

13.00 – 13.30 – ierašanās Biķernieku trasē un reģistrēšanās sacensībām un konkursiem.

14.00 – konkurss «Gada mocis 2010» – vērtēšanā piedalīsies gan dalībnieki, gan skatītāji.

14.30 – dažādu sacensību sākums.

15.30 – uz skatuves – grupa «Double Faced Eels» dzīvajā pirmatskaņojumā prezentēs moto braucēju jauno tituldziesmu «Ātrums ir spēks», kā arī sniegs koncertu, kurā būs iekļautas tikai dziesmas no topošā albuma – gan tās, ar kurām klausītāji jau iepazīstināti, gan pilnīgi jaunas, vēl nedzirdētas kompozīcijas.

Vienlaicīgi pie skatuves klātesošos ar saviem priekšnesumiem priecēs Latvijas stantraidinga čempions Jānis Rozītis, garantējot profesionālu šovu ar elpu aizraujošiem trikiem.

16.00 – moto sacīkšu noslēgums un konkursa «Gada mocis 2010» uzvarētāju apbalvošana. Turpinājumā moto dragreiss un veiklības braucieni, kuriem pieteikties varēs pasākuma laikā.

17.00 – rokkoncerts, ko sniegs īpaši šim pasākumam veltītajā grupu konkursā uzvarējušās grupas «Stonestreet» un «Adventure Calls».

Pasākuma procesā iespējams nelielas laika nobīdes, taču klātesošie par notiekošo regulāri tiks informēti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu