Brigmanis pārliecināts, ka valdībā vienosies par ministriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis pirmdien valdības vadītājam Valdim Dombrovskim (JL) iesniegs savus ministru amatu kandidātus un cer, ka valdībā tiks panākta vienošanās par vakantajiem ministru amatiem.

Intervijā Latvijas Radio viņš atzina, ka grūtāk ir atrast veselības ministra amata kandidātu, jo cilvēki izvairās uzņemties šos pienākumus.

Jautāts, kas šie ir par cilvēkiem, kurus Brigmanis nosauks ministru amatiem, politiķis viņu vārdus atteicās nosaukt, taču ir pārliecināts, ka šie cilvēki ir profesionāļi. Šie cilvēki neesot viņa partijas biedri.

Brigmanis arī atteicās nosaukt ārlietu ministra amata kandidātu, vien noteica, ka tas ir sabiedrībā zināms cilvēks. Viņaprāt, nebūtu prātīgi, ka līdz Saeimas vēlēšanām ministrijas vadītu parlamentārie sekretāri, jo, piemēram, ārlietu sektorā, parlamentāro sekretāru neuztvertu nopietni.

«Es esmu pārliecināts, ka izdosies vienoties par ministriem,» noteica Brigmanis.

Jautāts par tālāko notikumu attīstību, Brigmanis prognozēja, ka valdība pašreizējā sastāvā nostrādās līdz Saeimas vēlēšanām un ja nesakašķēsies, tad kopā strādās arī nākamajā Seimā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu