PS ministru amatos vēlas redzēt Čepāni un Kristovski

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partija «Pilsoniskā savienība» (PS) nosūtījusi vēstuli premjerministram Valdim Dombrovskim (JL), izvirzot savus ministru amatu kandidātus, portālu «Apollo» informēja partijā.

Ārlietu ministra amatam partija piesaka apvienības «Vienotība» līderi Ģirtu Valdi Kristovski, bet Tieslietu ministrijas vadību PS vēlētos uzticēt Ilmai Čepānei. Savukārt kā veselības ministra amata kandidātu partija piesaka tās Rīgas domes frakcijas deputāti Antru Sakni.

Partija atgādina, ka Kristovskis kā aizsardzības ministrs Latviju ievedis NATO  un balsojis par 4. maija Neatkarības deklarāciju. Savukārt Ilma Čepāne ir viena no lielākajām autoritātēm tieslietu nozarē, LU mācību spēks – tiesību doktore un asociētā profesore, bijusī Satversmes tiesas tiesnese.

Savukārt Rīgas domes deputāte Antra Sakne ir viena no spilgtākajām jaunajām sejām politikā.

«PS uzskata, ka ar saviem ministru kandidātiem tā stiprinātu Dombrovska valdību un palīdzētu tai gūtu sabiedrības atbalstu,» norāda partija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu