Naomi Kempbela atkal <i>palaiž rokas</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Supermodele Naomi Kempbela - krievu miljardiera Doroņina mīļotā -  neizceļas ar īpašu savaldību. Bieži dzirdēti gadījumi, kad viņa fiziski iespaidojusi savus padotos, vai preses pārstāvjus.

Šoreiz žurnāliste intervijas laikā, neskatoties uz jūtamo Naomi nepatiku pret šo tēmu, turpināja viņu izprašņāt par «Asiņaino briljantu». Baumo, ka bijušais Libērijas diktators Čārlzs Teilors uzdāvinājis supermodelei retu briljantu. Raisās diskusijas par to, cik ētiski ir pieņemt dāvanu no cilvēka, kurš tiek apsūdzēts veselā virknē cietsirdīgu noziegumu un kuru meklē Hāgas tribunāls. Teilors tiek apsūdzēts kara noziegumos, nelikumīgā ieroču tirdzniecībā, teroristisku organizāciju biedru slēpšanā un pat kanibālismā.

Naomi sākumā centās savaldīties un nepatīkamo tēmu slēgt, taču žurnāliste neatlaidās. Tad Naomi piecēlās un pameta interviju, ar roku iesitot pa kameru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu