Lembergs vēršas KNAB saistībā ar «Daimler» kukuļošanas lietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ventspils mērs Aivars Lembergs vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) ar lūgumu skaidrot, kāda saistība ar tā dēvēto «Daimler» kukuļošanas lietu ir Ventspils pašvaldības uzņēmuma «Ventspils reiss».

«Esmu vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā ar iesniegumu, kurā lūdzu pārbaudīt Ventspils pašvaldības SIA «Ventspils reiss» 1999.gadā organizēto iepirkumu – izsoli par 43 jaunu «Mercedes» autobusu iegādi. Šādas rīcības pamatojumu izraisīja dažādas spekulācijas atsevišķos plašsaziņas līdzekļos par vācu autobūves koncerna «Daimler» kukuļdošanas skandāla it kā saistību ar Ventspils pilsētu,» – norāda Lembergs.

«Esmu iepazinies ar internetā pieejamo ASV Kolumbijas tiesas informāciju, kurās ir aprakstīta iepriekš minētā skandāla saistība ar Rīgas pašvaldības un Latvijas valdības amatpersonām. Kā redzams no ASV Kolumbijas tiesas informācijas, Ventspils pilsēta – ne pilsētas domes, ne pašvaldības SIA «Ventspils reiss» personās, tajā nav pieminētas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu