«Metallica» solistu apkrāpj Maskavas restorānā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Leģendārās grupas «Metallica», kas vēl nesen viesojās Rīgā, solistu Džeimsu Hetfīldu apkrāpuši Maskavas restorānā, kur viņš ieturējis maltīti ar dzīvesbiedri un pārējiem grupas mūziķiem, vēsta «[s:32848]».

Grupa bija nolēmusi ieturēt maltīti Olimpiskajā sporta kompleksā pirms mēģinājuma. Džeimss esot pasūtījis pāris steikus un dārzeņu salātus, kas izmaksājuši aptuveni 8 000 Krievijas rubļu. Vēlāk Hetfīlds pamanījis, ka no viņa norēķinu kartes noņemti nevis 8, bet gan 19 tūkstoši.

«Metallica» solists bijis sašutis un nav bijis par slinku, lai personīgi dotos atpakaļ uz restorānu un pieprasītu paskaidrojumu no restorāna menedžera. Restorāna darbinieks uzrādījis Hetfīldam čeku, kurā uzrādīts, ka no kartes noņemts tik naudas, cik minēts rēķinā.

Maskavas koncerta rīkotājs Oļegs Dobrovoļskis apgalvo, ka Hetfīlds pēc restorāna karti nav izmantojis citiem pirkumiem un Džeimss diemžēl ir kļuvis par krāpniecības upuri, kādu pēdējā laikā Maskavā netrūkstot. Čekus viltojot ne sliktāk kā dolārus, piebilst Dobrovoļskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu