Aktieru Artūra Skrastiņa un Ilzes Ķuzules ģimenē - dvīņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

19. aprīlī pasaulē nākuši Dailes teātra aktieru Ilzes Ķuzules-Skrastiņas (24) un Artūra Skrastiņa (35) dvīņi, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Ģimenei tuvu stāvoši cilvēki atminoties, ka dvīņi pirms pāris paaudzēm esot dzimuši Ilzes mātes Māras Zālītes ģimenē.

Pirmais pasaulē nācis dēls, kurš nosaukts par Maratu, bet otrā - meitiņa, kura nosaukta par Emīliju. Jaundzimušie mājās pārvesti nedēļas nogalē. «PDz» novērojis, ka Artūrs centies būt kopā ar sievu un jaundzimušajiem cik vien iespējams bieži. Laikā, kad bijušas izrādes, viņu nomainījusi Ilzes māte.

Priecīgo notikumu jaunā ģimene komentēt neesot vēlējusies, bet Ilzes māte skaidrojusi, ka Ilze un Artūrs ievērošot senu tradīciju un pirmās sešas nedēļas bērnus publiski neizrādīšot un nefotografēšot.

Pēc teātra sezonas beigām, jaunie vecāki plānojot laiku pavadīt Ilzes vecāku Māras Zālītes un Jāņa Ķuzuļa lauku īpašumā.

Ilze Un Artūrs apprecējušies 2008. gada 23. decembrī, Krimuldas baznīcā. Par vedējiem jaunais pāris bija aicinājis Jaunā Rīgas teātra aktieri Andri Keišu un Latvijas Nacionālās operas solisti Kristīni Zadovsku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu