Šūmahers: neveiksmes motivē vēl vairāk

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers joprojām ir ļoti motivēts piedalīties sacīkstēs, neraugoties uz visai vājo sniegumu šī gada pasaules čempionāta pirmajos četros posmos, savā interneta mājas lapā pavēstīja pats sportists.

«Nākamajās sacīkstēs Spānijā vēlos uzlabot savu rezultātu salīdzinājumā ar iepriekšējām sacensībām Ķīnā. Taču labās ziņas ir tādas, ka pēc triju gadus pauzes no autosporta es joprojām esmu ļoti motivēts. Patiesībā, sezonas pirmo posmu grūtības mani motivēja vēl vairāk,» paziņoja Šūmahers.

Šūmahers tāpat prognozēja, ka jau nākamajā pasaules čempionāta posmā - Spānijas «Grand Prix» -, kas notiks 9.maijā, visas komandas būs uzlabojušas savas formulas, tostarp paša un komandas biedra Niko Rosberga pārstāvētā «Mercedes GP» komanda.

Kā vēstīts, pēc sezonas četriem posmiem Šūmahers kopvērtējumā ieguvis tikai desmit punktus, kas viņu ierindo arī desmitajā vietā visā čempionātā.

Daudz veiksmīgāk ir startējis Rosbergs, kura rēķinā ir par 40 punktiem vairāk un otrā vieta kopvērtējumā uzreiz aiz līdera un pagājušā gada pasaules čempiona Džensona Batona no «McLaren-Mercedes», kura rēķinā ir 60 punkti.

Tikmēr Konstruktoru kausa izcīņas kopvērtējuma pirmajā vietā ar 109 punktiem ir «McLaren-Mercedes», bet par 19 punktiem atpaliek «Ferrari». Savukārt trešajā vietā ar 73 punktiem ir «Red Bull».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu