Planētas ar cilvēku likteņiem spēlēšoties līdz augusta vidum

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Nav jābūt gaišreģim, lai atzītu, ka šī gada aprīlis bijis dažādu skumju notikumu bagāts - sprādzieni Maskavas metro, Īslandes vulkāna izvirdums, naftas noplūde ASV. Igauņu astroloģe Eda Pauksone izdevumam «DzD.ee» pastāstīja, ka planētas, kas izraisa nelaimes gadījumus un satraukumu, mūs turpina iespaidot arī šobrīd.

«Dabas stihijas notiks vēl un vēl. Šobrīd Neptūns atrodas ūdensvīra zīmē, bet Urāns - zivs zīmē,» sacīja Pauksone un piebilda, ka šāds planētu izvietojums liecinot par dažādu dabas katastrofu iespējamību. Aprīlis bijis tam apliecinājums.

Astroloģe skaidroja, ka Neptūna ietekmē notiekot dabas piesārņojumi, kas lielākoties saistīti ar naftas noplūdēm. Savukārt Urāns iespaidojot gaisa satiksmi.

Pēc Pauksones domām, aprīļa nemieri Kirgīzijā nekļūs par šī gada spilgtāko politisko notikumu. «Satraukums valstīs turpinās. Tas turpināsies līdz 14. augustam. Tieši šajā dienā Urāns būs auna zīmē, kas padarīs situāciju dabiskāku, taču ne vienkāršāku,» teica Pauksone.

Viņa piebilda, ka šībrīža planētu izvietojums ļaudis padara aktīvākus un tādēļ vien ««olu kaujas» parlamentos vēl var atkārtoties.

Pauksone sacīja, ka planētas patlaban uzvedoties kā huligāni. Igauņu astroloģe igauņu tautai pareģo grūtus vēl dažus turpmākos gadus, taču kopējā situācija valstī, viņasprāt, nedaudz uzlabojas.

Tiesa, Pauksone par visas pasaules nākotni nerunā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu