Klāt «O!Kartes Akadēmijas» pusfināls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šo svētdien, 9. maijā, plkst. 20.15 LNT kanāla tiešraidē piecu jauniešu – Mareka, Samantas, Nikolaja, Evijas un Annas sirdis pukstēs straujāk un tajās valdīs satraukuma pilnas emocijas, jo viņi sacentīsies par iekļūšanu muzikālā šova lielajā finālā.

Šo svētdien, 9. maijā, katrs dalībnieks izpildīs divas dziesmas, viena no tām būs veltīta Mātes dienai, bet otra – kāda jau iepriekš izpildīta dziesma.

Pagājušajā svētdienas koncertā par vislabāko tika atzīta Samanta, bet viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu ieguva un pirmdien uz izbalsošanas svītras sēdēja divi puiši – Mareks un Saipo. Skatītāji lēma, ka šova «O!Kartes Akadēmijas» telpas jāpamet Saipo. Šonedēļ «O!Kartes simpātiju» ieguva Evija, kura balvā saņēma iespēju doties uz Jaunā Rīgas teātra izrādi «Melnais piens». «O!Karte» arī visiem šova dalībniekiem jau dāvājusi «Samsung» telefonu un «O!Karti» 30 Ls vērtībā, bet lielajā finālā 1.vietas saņēmējam dāvinās «Samsung Notebook» ar «O!Karti» 100 Ls vērtībā, bet 2. vietas ieguvējam – «Samsung Notebook» ar «O!Karti» 50 Ls vērtībā.

Šīs svētdienas pusfināla koncertā:

  • Anna dziedās dziesmu krievu valodā «Pesnja pro medvedja»,
  • Nikolajs izpildīs dziesmiņu «Sēd uz sliekšņa pasaciņa»,
  • Evija izpildīs dziesmu «Circenīša Ziemassvētki»,
  • Mareks uzstāsies ar dziesmu «Vecais zābaciņš»,
  • Samanta mēģinās pārsteigt skatītājus ar dziesmu «Māmiņ vai dzirdi».

No jau reiz dziedātajām dziesmām Anna dziedās R.Paula un G.Rača dziesmu «Ābols»,  Nikolajs izpildīs Džo Kokera dziesmu «You can leave your hat on», Evija dziedās dziesmu «Gimee all your lovin», Mareks svētdienas koncertā dziedās populārā grupas «Kings of Leon» dziesmu «Use somebody», bet Samanta uzstāsies ar  dziesmu «Uletaju».

Šova dalībnieku starpā arvien pieaug spriedze. Lai gan Evija skaļi to neatzīst, pārējie «O!Kartes Akadēmijas» dalībnieki ievērojuši, ka Evija pēc svētdienas koncerta uzvedas dīvaini un izskatās, ka viņai skauž Samantas šonedēļ iegūtā pirmā vieta. Toties Anna jau kopš pirmdienas ir ļoti jūtīga un vairākas reizes dienā raud. Paši dalībnieki uzskata, ka tas ir spriedzes dēļ, jo jau pavisam drīz būs zināms uzvarētājs.

Vai savstarpējās saspringtās jauniešu attiecības ietekmēs viņu svētdienas uzstāšanos? Kurš no dalībniekiem izstāsies no muzikālās sacensības tikai nedēļu pirms lielā fināla, bet kurš no viņiem turpinās cīņu par LNT muzikālā šova «O!Kartes Akadēmija» galveno balvu – iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā «Tech Music School"? Uzzini šo svētdien, 9. maijā, plkst. 20.15 LNT šova «O!Kartes Akadēmija» pusfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu