Vēbers uzvar Spānijas GP, Hemiltons izstājas pirmspēdējā aplī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas pasaules čempionāta Spānijas «Grand Prix» izcīņā šodien uzvaru svinēja «Red Bull» austrāliešu pilots Marks Vēbers.

Vēbers vakar bija ātrākais kvalifikācijas braucienos un savu pārākumu pierādīja arī diezgan garlaicīgajā šīsdienas sacīkstē. Otro vietu ieguva Fernando Alonso no «Ferrari» komandas, bet trešajā vietā finišēja vēl viens «Red Bull» pilots Sebastjans Fetels, kura formulai sacīkstes beigās bija nopietnas problēmas ar bremzēm. 

Pirmspēdējā aplī negaidīti avarēja Lūiss Hemiltons no «McLaren», kurš tobrīd brauca otrajā vietā.

Ceturtais Katalonijas trasē bija septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šūmahers («Marcedes GP»), piektais bija pašreizējais pasaules čempions Džensons Batons («McLaren»), bet sestais - Felipe Massa («Ferrari»).

Tāpat pie punktiem šodien tika arī Adrians Zutils («Force India»), Roberts Kubica («Renault»), Rubenss Barikellu («Williams») un Haime Algersvari («Toro Rosso»).

Kopvērtējumā līderis ar 70 punktiem joprojām ir Batons, 67 punkti ir Alonso, 60 - Fetelam, bet 53 punkti ir Vēbera kontā.

Nākamais posms - Monako «Grand Prix» izcīņa - notiks jau nākamajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu