Aicina uz Roda Stjuarta fanu reisu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tieši pēc mēneša – 10. jūnijā uz roka balāžu lielmeistara Roda Stjuarta koncertu Viļņā dosies fanu reiss no Rīgas izklaides pasākuma veidā pašmāju mūziķu pavadībā. Vietu skaits ierobežots.

Šī gada 10. jūnijā notiks šogad Lietuvā vērienīgākais brīvdabas rokkoncerts, uzstājoties leģendārajam britu mūziķim Rodam Stjuartam (Rod Stewart). Par romantisko roka karali dēvētais mūziķis Latviju savā koncertu turnejā nav iekļāvis, tādēļ fanu reisu (Madonna, «AC/DC») organizators aģentūra magicFIB izsludina fanu reisu uz koncertu Viļņā.

To vadīs pašmāju mūziķi – grupas «Gain Fast» solists Kaspars Zlidnis ar grupas biedriem un mūziķi brāļi Kristaps («Bez PVN» dalībnieks, jaunais aktieris) un Guntis Rasimi («Bez PVN» un Daugavpils Oranžā kora dalībnieks). Abi vadītāji brauciena laikā piedāvās informatīvu, izklaidējošu un muzikālu programmu, ar iespējām piedalīties konkursos un saņemt fanu balvas. Ceļā «Aldara» alus gandrīz neierobežotā daudzumā. Koncerta apmeklētājiem tā ir iespēja komfortabli, atraktīvā veidā un ne par ko neuztraucoties apmeklēt koncertu, lai jau nākamajā dienā, iespaidiem bagāti, atgrieztos ikdienas gaitās.

Biļetes uz fanu reisu, kā arī koncerta biļetes var iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un internetā, fanu reisa cena - 35 Ls, koncerta biļetes – no 25 Ls. Fanu reisa partneris – koncertaģentūra Makroconcert.

Informācija par Roda Stjuarta un citiem fanu reisiem – tikko atklātajā fanu reisa mājas lapā «fanureiss.lv». Fanu reisa aktualitātēm var sekot «twitter.com/fanureiss» un «draugiem.lv/fanureiss», kā arī «Facebook.com» fanu reisa lapā. Informācija arī zvanot +371 26154955.

Piedaloties konkursos «1188.lv» un «Star FM», iespējams laimēt bezmaksas fanu reisa un koncerta biļešu komplektu divām personām. Konkursu noteikumi – «1188.lv», «Star FM» ēterā un «StarFM.lv». Fanu reisa informatīvie partneri – «draugiem.lv», «Novonews.lv», «Receptes.lv».

Fanu reisi ir aģentūras «magicFIB» organizēti izklaides pasākumi, kas dāvā iespēju apmeklēt pasaulē pieprasītāko mūziķu iespaidīgos koncertus un šovus Eiropā, kuri nav bijuši un tuvākajā laikā nav gaidāmi Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu