«Labvēlīgais Tips» nodod vērtēšanai jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Labvēlīgais Tips» klausītājiem nodod vērtēšanai nākamo singlu no gaidāmā jaunāko radošo sacerējumu apkopojuma. Dziesma [s:33103] ir jau otrais topošā albuma singls, kuru varēs dzirdēt radio stacijās un noklausīties interneta portālos.

Gaisa temperatūra ir sasniegusi vajadzīgos grādus, lai «Labvēlīgā Tipa» mūzikas cienītājus uzkurinātu ar vienu no roķīgākajām dziesmām grupasdaiļradē, kas vēl vairāk liks iedegties gaidām uz jaunā albuma iznākšanu.Par nu jau intriģējošā albuma iznākšanas datumu grupa gan joprojām klusē, un sola, ka 100% tas iznāks šogad. Bet jau tagad ir skaidrs, ka tas būs
bagātīgs un saturēs daudz potenciālos hītus.

Jau minēts, ka janvārī radio ēteros izskanēja singls «Čiekurs - eglesdēls», kas uzreiz kļuva par hītu. Tāpat kā šis, arī jaunais «Sarakstā» tika izpildīts pagājušā gada grupas rudens lielajos šovos «Līzespasta Disnejlenda» un pavasara koncerttūrē pa Latviju, tādēļ daļai klausītāju
var nebūt svešs.

Jaunā singla iedvesmotie un citi interesenti tuvākajā laikā grupasdalībniekus varēs satikt, redzēt un klausīties vairākās vietās. Viena notām ir Nacionālais teātris, kurā turpinās Žurkas Kornēlijas izrāžumaratons ar «Labvēlīgā Tipa» piedalīšanos. Savukārt 29. maijā grupauzstāsies Siguldas pilsdrupu estrādē «Švāģermūzikas festivāla 2010» ietvaros. Kā arī, nepacietīgākajiem jau šobrīd ir iespējams iegādātiesbiļetes labākajās vietās uz rudens lielajiem koncertiem, kas oktobrīnotiks Rīgas Kongresu namā. Biļešu iegāde «Biļešu Paradīze» kasēs vai «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu