Legante «slepeni» salaulājusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pagājušās nedēļas piektdienas vakarā, 7. maijā, šova «O!Kartes akadēmija» vadītāja Dagmāra Legante (32) kļuvusi par uzņēmēja Normunda Celmiņa (41) sievu, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Svinīgajai laulību ceremonijai kā arī svinībām esot izvēlēta Kukšu muiža Tukuma novadā. Laulību zvērests esot dots lapenē, ezera krastā, kamēr viesi bija ieņēmuši vietas ezera krastā izvietotajos krēslos. Ceremonija ilgusi 15 minūtes.

Par slepenām šīs kāzas varētu saukt tādēļ, ka ne Dagmāra, ne kāzu rīkotāji no «Chocolate Events» Sindija Vilde un Jānis Spinga, neko stāstīt «PDz» par kāzām neesot vēlējušies, kā arī svinību laikā muižas apkārtni rūpīgi uzraudzījusi apsardze, kas pārliecinājusies vai tuvumā neatrodas kādas nepiederošas personas.

Dagmāra un Normunds kopā esot vairāk nekā gadu. Nesen Dagmāra atklāti atzinusi, ka nu viņai esot tieši tāda ģimene, kādu vienmēr vēlējusies - kopā ar savu mīļoto vīrieti viņa jūtoties droša un pasargāta. Viņa arī esot iemīlējusi vīra 8 un 12 gadus vecos dēlus no iepriekšējās laulības.

Klīstot arī runas, ka jaunajam pārim gaidāms ģimenes pieaugums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu