«Saldus Saule» piedāvā eksluzīvu jauno «Gorky Park» video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Festivāls «Saldus Saule» ekskluzīvi sadarbībā ar «Apollo.lv» piedāvā «Gorky Park» jaunāko singlu «Child of Substitution».

Kopš grupas «Gorky Park» iepriekšējais solists Aleksandrs Maršals pievērsās solokarjerai, tās galvenā balss ir Aleksejs Belovs, kurš ir arī lielāko grupas hitu autors («Moscow Calling», «Bang», «Stranger», uc.). Dziesma «Child Of Substitution» ir vēstnesis jaunajam «Gorky Park» albumam, kas iznāks šī gada pēdējā ceturksnī. Šobrīd vienīgi «Apollo.lv» portālā ir ekskluzīva iespēja noklausīties jauno dziesmu un noskatīties tās video versiju, lai jau 10. jūlijā dotos uz Saldu, kur šī leģendārā grupa sniegs lielisku koncertu festivālā «Saldus Saule».

Kā jau iepriekš ziņots, festivālā «Saldus Saule» šogad muzicēs tādas grupas kā «Leģions», «Opus Pro», Aisha, «Tā, Tā, Tā», «Credo», «Linga», «Dzelzs Vilks», «Gain Fast», «Triānas parks» un daudzi, daudzi citi. Kā īpašs pārsteigums festivāla apmeklētājiem būs Harija Zariņa jaunais projekts «COLT» un grupu «R.A.P.» un «Full House» mūziķu izveidotā apvienība «Mr. Rally». Šīs grupas noteikti būs īpašs saldais ēdiens visiem rokmūzikas faniem.

Vēl neilgu laiku biļetes būs pieejamas par 7 LVL «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā, bet vēlāk to cena paaugstināsies līdz 10 LVL. Nozīmīgs un patīkams pārsteigums visiem biļešu pircējiem ir ceļojuma uz Spāniju izloze, ko nodrošina ceļojumu aģentūra «Kolumbs».

Biļetes uz festivālu ir nopērkamas visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās Latvijā, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu