Līdz maratonam atlikušas deviņas dienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

«Nordea» banka un «Lattelecom» aicina svētdien, 16. maijā, pievienoties kārtējam «Nordea» Rīgas maratona treniņam Mežaparkā. Dalībnieku pulcēšanās plkst. 10.00 pie Zooloģiskā dārza ieejas.

Līdz maratonam atlikusi vien pusotra nedēļa, tāpēc aicinām iejusties maratona atmosfērā, klātienē iepazīt citu komandu dalībniekus, kā arī pārbaudīt savus spēkus pašu izvēlētās distancēs Mežaparkā.

Šoreiz treniņā aicināti piedalīties ne tikai visi dalībnieki, bet arī visi līdzjutēji. Uz treniņu ņemiet līdzi bērnus, vecākus, vecvecākus, radus un draugus - pat tad ja viņi neskries maratonu, jo arī līdzjutējiem būs īpašas apmācības, kuras vadīs aktieris Jānis Skutelis.

Treniņā dalība ir bez maksas un iepriekšēja reģistrēšanās nav nepieciešama. Treniņa sportisko daļu, iesildīšanos pirms un pēc skrējieniem, kā arī profesionālos padomus nodrošina profesionāli sporta ārsti no SIA «Sporta laboratorija».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu