«Muse» izdod speciāli «Krēslai» radītu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Klajā nākusi jauna grupas «Muse» dziesma «Neutron Star Collision (Love is Forever)», ko grupa radījusi īpaši «Krēslas» sāgas jaunākās filmas «Aptumsums» skaņu celiņam. Atgādinām, ka grupa «Muse» būs šīs vasaras «Positivus» festivāla galvenais mākslinieks.

Jaunā dziesma «Neutron Star Collision (Love is Forever)» jau nodota Latvijas radio stacijām. Dziesmu būs «Krēslas» trešās filmas «Aptumsums» tituldziesma. Zināms, ka populārā romāna «Krēsla» autore Stefānija Meijere ir liela «Muse» fane, kas grupas mūziķus dēvē par savām mūzām. «Neutron Star Collision (Love is Forever)» ir pirmā dziesma, ko «Muse» sakomponējuši speciāli kādas filmas skaņu celiņam – līdz šim «Krēslā» un citās filmās skanējušas dziesmas no grupas līdzšinējiem albumiem.

«Neutron Star Collision (Love is Forever)» video pirmizrāde gaidāma 20.maijā.

«Positivus» festivāls 16. un 17. jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Biļetes nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un internetā «bilesuserviss.lv». Pirmās 4000 divu dienu biļetes maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pēc tam divu dienu biļete maksās Ls 33,00. Vienas dienas biļete maksā Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 24,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 28,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

POSITIVUS FESTIVĀLA 2010 apstiprinātie mākslinieki:

MUSE (UK)
SCISSOR SISTERS (US)
UNKLE (UK)

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR (IE)
ASTRO'N'OUT (LV)
AUTUMN OWLS (IE)
ALISE JOSTE (LV)
BAD APPLES (EE)
EL MARS (LV)
EWERT AND THE TWO DRAGONS (EE)
GIULIA Y LOS TELLARINI (ES)
HAPPYENDLESS (LT)
KIRA KIRA (IS)
MARTIN CONFUSED (LV)
POPIDIOT (EE)
PRINCE AND CROSBY (NYC)
SONS OF NOEL AND ADRIAN (UK)
STORNOWAY (UK)
SOUNDARCADE (LV)
SPB (LV)
SVJATA VATRA  (EE, UA)
THE CLIMBERS (UK)
THE GIN RIOTS (UK)
THE MISERABLE RICH (UK)
TRIĀNAS PARKS (LV)
TRAMPLĪNI (LV)
100 BALTAS DVĒSELES (LV)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu