Mūzikas magnāts Saimons Kauels tikšot iecelts bruņinieku kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu mūzikas producents un talantu šovu «American Idol» un «Britain's Got Talent» veidotājs Saimons Kauels tiks iecelts bruņinieku kārtā par savām labdarības aktivitātēm un sasniegumiem mūzikas industrijā.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju bijušais Lielbritānijas premjerministrs Gordons Brauns pirms sava amata atstāšanas rekomendēja iekļaut Kauelu Lielbritānijas karalienes Elizabetes dzimšanas dienas izcilo cilvēku sarakstā par viņa labdarības aktivitātēm, īpaši viņa centieniem palīdzēt Haiti zemestrīces upuriem ar labdarības hitu «Everybody Hurts».

«Gordons Brauns ļoti vēlējās, lai Saimons tiktu pienācīgi godināts par savu darbu,» pavēstīja kāda informēta persona britu bulvārpreses izdevumam «Daily Mirror». «Un nav šaubu, ka Saimons ar savu mūziku un televīzijas šoviem dāvājis prieku miljoniem cilvēku.«

Kauela draugi atzinuši, ka producents ir nopelnījis godalgu ar saviem labajiem darbiem. «Saimons ir pelnījis šo godalgu, jo viņš dara ļoti daudz labdarībai un publiski atbalsta labas lietas. Viņš ir radījis miljonus mūzikas un izklaides industrijā, devis tūkstošiem darba vietu un palīdzējis [kompānijai] «Sony» kļūt par starptautisku konglomerātu.«

«Saimons vienmēr jokojis, ka viņš būs pēdējais, kas tiks iecelts bruņiniekos. Taču dziļi sirdī tas ir viņa sapnis,» piebilda Kauela draugs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu