Pārdotas pirmās tūkstots biļetes uz festivālu «Saldus Saule»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Rokmūzikas festivāls «Saldus Saule» šogad norisināsies 10. jūlijā Saldū, Kalnsētas parka estrādē un tajā uz vairākām skatuvēm muzicēs grupas «Triānas Parks», «Credo», «Linga», «Opus Pro», «Leģions», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Ēnas», «Tā, Tā, Tā», Aisha, «Dzelzs Vilks», «Mr.Rally» un daudzi, daudzi citi. Pusnaktī pēc svētku uguņošanas uzstāsies leģendārās grupas «Gorky Park» mūziķi.

Ir zināms, ka ir pārdotas pirmās tūkstots biļetes par īpašo festivāla jubilejas cenu, un pašlaik biļetes ir pieejamas par 10 latiem. Organizatori neatklāj, vai tuvojoties 10. jūlijam biļešu cena pieaugs. Taču «Tele 2» klientiem jau tagad ir iespēja saņemt unikālu kodu biļešu iegādei ar 30 % atlaidi. Atgādinām, ka visas biļetes piedalās saulainā ceļojuma uz Spāniju izlozē, ko nodrošina ceļojumu aģentūra «Kolumbs».

Biļetes uz festivālu ir nopērkamas visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās Latvijā, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».

«Dzelzs Vilks» par un ap «Saldus Sauli 2010»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu