«AC/DC» Varšavā iesildīs leģendāra poļu rokgrupa «Džem»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Polijas galvaspilsētā Varšavā 27. maijā notiks austrāliešu smagā rokenrola grupas «AC/DC» koncerts, uz kuru dosies arī «AC/DC» fanu reiss no Latvijas. Koncerta organizatori iepazīstina ar iesildītājiem – Polijā populāru grupu «Džem».

26. maija vēlā vakarā no Rīgas dosies «AC/DC» fanu reiss vairāku autobusu sastāvā, dalībniekiem ceļā piedāvājot izklaidi un priekšnesumus pašmāju mūziķu un mūzikas pazinēju Ufo, Sovvaļnīka, Ulda Rudaka un Kažas pavadībā. Paredzams, ka no Latvijas fanu reisā un individuāli šo koncertu apmeklēs vismaz vairāki simti interesentu.

Austrāliešu muzikālā apvienība «AC/DC» ir leģendāra grupa, kas vienas no populārākajām grupā pasaulē statusu ir spējusi saglabāt desmitiem gadu, un arī šobrīd viņu pēdējais albums ir pārdošanas topu līderis visā pasaulē, arī Latvijā. Polijā grupa viesosies savas jaunākās koncertturnejas «Black Ice World Tour» ietvaros, un tas būs Latvijai pagaidām tuvākais koncerts. Latvija šajā – pirmajā pēc gandrīz desmit gadu pārtraukuma – koncertturnejā, nav ietverta.

«AC/DC» koncertā Polijā viesi būs poļu grupa «Džem», kas Polijā ir ļoti populāra un pagājušogad svinēja 30 gadu pastāvēšanas jubileju, sniedzot koncertu pārpildītā pasākumā. Bez šīs grupas nav iedomājami Polijas ievērojamākie mūzikas festivāli. «Džem» viesojušies arī festivālos Eiropā, Amerikā un Āzijā.

Poļu grupa «Džem» uzstājušies uz vienas skatuves ar tādiem māksliniekiem kā «ZZ Top», «Rolling Stones», Ēriks Kleptons (Eric Clapton).

Vēl ir pieejamas vietas «AC/DC» fanu reisā – tās (arī komplektā ar koncerta biļetēm) var iegādāties «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās («Statoil», «ReklaMarket», pasta nodaļas, kultūras iestādes) un «BilesuServiss.lv». Koncerta biļetes Latvijā pieejamas «ticketpro.lv».

fans@fanureiss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu