Kortnija Lova: Man bija sekss ar Keitu Mosu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu rokmūziķe un Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova paziņojusi, ka deviņdesmitajos gados viņa pārgulējusi ar britu supermodeli Keitu Mosu.

Pēc Lovas vārdiem, sievietes nodevās homoseksuālai mīlai, viesojoties Milānā, turklāt Mosa to darījusi skaidrā prātā, nevis narkotiku ietekmē. «Keita nelietoja daudz narkotiku, tā ir tikai lieta, kas notika Milānā deviņdesmitajos gados. Tas notika, un tas bija jautri. Viņa runā par to, tāpēc es ceru, ka viņa nedusmosies, ka es to atklāju.«

«Bet Keita ir brīnišķīga! Viņa man ir laba draudzene,» turpināja Lova. «Es gandrīz nopirku viņas māju Londonā.»

Gan Mosai, gan Lovai bijušas visai vētrainas attiecības ar vīriešiem. 36 gadus vecā modele šobrīd ir saderinājusies ar grupas «The Kills» ģitāristu Džeimiju Hinsu, taču iepriekš viņa bijusi kopā ar Holivudas zvaigzni Džoniju Depu un britu rokeri Pītu Dohertiju. Savukārt Kobeina bija precējusies ar grupas «Nirvana» solistu Kurtu Kobeinu, kas 1994.gadā izdarīja pašnāvību. Viņa bijusi attiecībās arī ar Gevinu Rosdeilu, pirms viņš apprecēja grupas «No Doubt» dziedātāju Gvenu Stefani.

«Mēs ar Gevinu bijām kopā astoņus mēnešus, taču nekad nebijām saderinājušies. Viņš vienkārši izklaidējās. Vienu nakti viņš pagatavoja ceptu cāli, un tas bija tiešām, tiešām labs. Un tad mēs samīļojāmies, un arī tur viņš bija ļoti labs. Viņš ir krietni pilnveidojies, kopš mēs pēdējo reizi mīļojāmies.«

Šobrīd Lovai ir attiecības ar viesnīcu īpašnieku Andrē Balāžu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu