Mirušās aktrises Britānijas Mērfijas atraitnis atrasts miris

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pērn mūžībā aizgājušās amerikāņu aktrises Britānijas Mērfijas atraitnis Saimons Mondžeks atrasts miris savās mājās, pavēstīja Losandželosas policija.

Lielbritānijā dzimušais scenārist miris tikai piecus mēnešus pēc savas sievas, kas aizgāja viņsaulē 32 gadu vecumā pagājušā gada decembrī. Policija norādīja, ka Mondžeka nāves cēlonis pagaidām nav zināms. «Notikuma vietā ir detektīvi. Notiek izmeklēšana. Kad mums būs sīkāka informācija, mēs to paziņosim,» norādīja policijas seržants Luijs Lozano.

Kā pavēstīja glābšanas dienesta pārstāvji, svētdien tika saņemts zvans ar lūgumu sniegt medicīnisku palīdzību. Vēlāk Mondžeks tika pasludināts par mirušu.

Mērfija nomira no pneimonijas, ko padziļināja dzelzs nepietiekamība, anēmija un saindēšanās ar medikamentiem. Saskaņā ar izmeklētāju slēdzienu, aktrises nāve bija nelaimes negadījums.

Saimons Mondžeks bija fotogrāfs, scenārists, režisors un producents. Viņa pazīstamāko darbu vidū - scenārijs 2006.gada filmai «Factory Girl». Nāves brīdī Mondžeks bija 39 gadus vecs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu