«Ferrari» prezidents: esmu laimīgs ar Alonso

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Pirmās formulas (F-1) komandas «Ferrari» prezidents Luka di Montedzemolo sacījis, ka komanda joprojām uzticas savam braucējam Fernando Alonso, neskatoties, ka pilotam ir bijušas vairākas neveiksmes šosezon.

Alonso virzienā parādījusies kritika, kad braucējs vairākas reizes trasē pieļāvis kļūdas. Austrālijas «Grand Prix» negadījums pirmajā līkumā, pāragrs starts Ķīnā un avārija Monako treniņos nav par iemeslu, lai «Ferrari» nožēlotu parakstīto līgumu ar spāņu braucēju.

Montedzemolo norāda, ka nevienu brīdi nešaubās, ka Alonso atrašanās «Ferrari» ir pareizs komandas lēmums. «Nešaubos nevienu mirkli,» saka Montedzemolo. «Ar Mihaelu [Šūmaheru- a.p.] kopā arī bija labi, bet tas ir cauri. Neko nenožēloju. Šodien esmu laimīgs ar Alonso - gan trasē, gan ārpus tās.»

«Alonos piemīt komandas gars, viņš ir apzinīgs, piederīgs komandai. Un kad viņš ir trasē, viņš ir fantastisks cīnītājs, spāni raksturo komandas šefs.

Montedzemolo par minētajām Alonso neveiksmēm saka: «Vienīgo kļūdu viņš pieļāva Monako trasē. Alonso pārlieku paļāvās uz sevi. Viņš vēlējās pārbaudīt sava spejas, domādams par gaidāmo kvalifikāciju. Ķīnā viņš izjuta spiedienu. Mēs esam labās pozīcijās - viss tikai tagad sāksies,» citēts prezidents izdevumā «Autosport.com». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu