Liepājā meža masīvā atrastā meitenīte piedzimusi nedzīva

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Liepājā aprīļa sākumā [s:33371], aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Ekspertīzes slēdzienā norādīts, ka bērniņš piedzimis nedzīvs aptuveni nedēļu, pirms mežā uziets tā līķis.

Līdz ar to vardarbība pret jaundzimušo nav pastrādāta, un policija lems par kriminālprocesa izbeigšanu, informēja Knīse.

Viņa norādīja, ka jaundzimušās māti policijai nav izdevies atrast. Sievietei, visticamāk, izdosies izvairīties no atbildības par mazuļa līķa izmešanu mežā, jo nav tāda Krimināllikuma panta, kas par to paredzētu sodu. «Tā pat neskaitās līķa apgānīšana,» paskaidroja Knīse.

Jau vēstīts, ka 8.aprīlī Liepājā meža masīvā aptuveni 700 metru no 14.novembra bulvāra atrasts jaundzimušas meitenītes līķis.

Baiso atradumu uzgājusi kāda garāmgājēja.

17.aprīlī Kuldīgas novada Vārmes pagastā atrasts jaundzimuša zēna līķis

Zīdaiņa ķermenīti uzgāja talcinieki.

Sainis bijis paslēpts dzīvžogā. Pēc sākotnējās apskates nav bijis iespējams noteikt, vai zīdainis miris vardarbīgā nāvē, jo mirstīgajām atliekām jau bija sācies trūdēšanas process.

Policija noskaidrojusi, ka mazuļa māte ir kāda 24 gadus veca sieviete, Viņa policijai stāstījusi, ka mazuli dzemdējusi ziemā līdzās ceļam Kuldīga-Saldus, ar rokām tam pārrāvusi nabas saiti, bet pēc tam zem egļu zariem bērnu paslēpusi. Pagaidām vēl nav zināms, vai bērns piedzimis dzīvs, - policija joprojām gaida ekspertīzes rezultātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu