Vokālā grupa «Cosmos» tomēr nepārtrauc muzikālo darbību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Plašsaziņas līdzekļus pāršalkusi ziņa, ka «Cosmos» pārtrauc savu darbību. «Nav jau nekāds noslēpums, ka ar grupu «Cosmos» esam nolēmuši ieturēt pauzīti,» intervijā žurnālam «Ir» it kā esot atklājis grupas dalībniekiem Andris Sējāns, tomēr informācija grupas «Cosmos» profilā vietnē «draugiem.lv/grupacosmos» liecina par pretējo: «Cosmos NEPĀRTRAUC darbību! Žurnālā «IR» publicētā informācija @ir_lv nepatiesa.»

«Ir» vēstīja, ka grupas dalībnieku papildus pienākumi novirzījuši aktīvo koncertdarbību otrajā plānā. Andris Sējāns kļuvis par Spīķeru koncertzāles māksliniecisko producentu. Grupa zemākā tembra īpašnieks Jānis Strazdiņš esot sācis dziedāt Latvijas Radio korī. Savukārt Jānis Ozols aktīvāk sācis strādāt ar saviem koriem.

Andris gan izvairoties precizēt vai grupas darbība pārtraukta uz neilgu laiku, vai pavisam. «Būtu ļoti riskanti tagad teikt stingrus vārdus «viss, cauri!» vai arī «nākamgad atkal». Tepat mēs visi esam, tiekamies gandrīz katru dienu, un tad jau redzēs,» «Ir» atklājis Andris Sējāns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu