Ražuks: jāuzaicina ļauno garu izdzinējs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jaunais Jūrmalas mērs Romualds Ražuks («Vienotība») jūtot «sēra smaku» domes priekšsēdētāja kabinetā un uzskata, ka tajā ir jāievieš izmaiņas.

«Es jau domes sēdē teicu, ka mēs aicināsim ekumēniskas ievirzes mācītāju, lai iesvēta šo telpu. Nu, kaut vai kāds ļauno garu izkvēpinātājs jāuzaicina,» intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» ironizē Ražuks.

Viņš uzskata, ka domes priekšsēdētāja kabinetā būtu jānomaina gleznas-  pilsētas krājumos ir daudz gleznu ar Jūrmalas tematiku. Tas nepieciešams, lai cilvēkiem ienākot mēra kabinetā, ir skaidrs, ka viņi atrodas Jūrmalā.

Jautāts, kas Jūrmalā ir tik nepārvarami garšīgs, viņš skaidro, ka Jūrmala ir pilsēta ar vislielākajiem ienākumiem uz vienu iedzīvotāju. Kā arī naudas aprite bija milzīga un koncentrēta un daži deputāti padevās vilinājumam.

«Kaut gan domāju, ka Jūrmalā nenotiek nekas tāds, kas būtu atšķirīgs no Latvijā notiekošā. Ne sliktāks, ne labāks. Jūrmala ir tāds pilotprojekts. Kas notiks, ja netiks apstādināta izsaimniekošana, korupcija, vienaldzība – ne Jūrmalā, ne Latvijā?» vaicā kūrortpilsētas vadītājs.

Viņš ir pārliecināts: ja nāktu jauni un ar iepriekšējiem zagļiem nesaistīti cilvēki, būtu daudz vieglāk strādāt. Un tas attiecas ne tikai uz Jūrmalu, bet arī uz citām pilsētām un valsti kopumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu