Latvijas Merilinas pulcēsies «Go Blonde» atklāšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pēc rotaļlaukuma bērniem atklāšanas Kronvalda parkā šo trešdien, Latvijas Blondīņu asociācija visu šīs nedēļas nogali pavadīs dažādās aktivitātēs. Kā nākamais būs Merilinas Manro līdzinieču konkurss «Džezā tikai meitenes», kurš norisināsies Rīgas Motormuzejā, piektdien, 28.maijā plkst. 18.00.

Motormuzejs savas durvis vērs vēl nebijušam skaistumam - 25 Merilinas cīnīsies par galveno balvu - lidojumu biznesa klasē ar «Airbaltic», kā arī citām balvām.

«Viņas valdzinošais smaids ar viegli pavērtajām lūpām joprojām uzrunā cilvēkus no plakātiem, žurnālu lappusēm, filmām. Merilina Monro bija ikona, planētas seksa simbols, un viņas pēkšņā aiziešana joprojām izraisa vairāk jautājumu nekā atbilžu. Taču pirms Merilinas bija Norma Džīna - meitene no fabrikas, kuru reiz ievēroja fotogrāfs.»

Šoreiz galveno lomu spēlēs konkursa dalībnieces, kuras uz seno spēkratu fona pārliecinās prasīgo žūriju, ka tieši viņa visvairāk atbilst Manro tēlam. Lai meitenes vēl labāk varētu iejusties savā lomā, Motormuzejs viņu rīcībā būs nodevis izcilus pagājušā gadsimta 50-to gadu auto - «Citroen Traction avant», «Chevrolet Master», «Mercedes 220». Paralēli konkursam nemitīgi norisināsies Merilinas laikam un stilam atbilstošas foto sesijas un iespējams pat nelieli izbraukumi ar antīkajiem auto.

Par godu konkursam blondo matu īpašniecēm šajā dienā ieeja muzejā būs bez maksas!

Paralēli labdarības projektiem, Latvijas Blondīņu asociācija katru gadu maija pēdējā nedēļā rīko «Go Blonde» festivālu un parādi. Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu - «Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi». Festivāls «Go Blonde», kuru jau otro gadu organizē Latvijas Blondīņu asociācija, notiks 28.maijā un 29.maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu