Vilks: JD cilvēki gatavi palīdzēt atmaskot Munkevica lietā iesaistītos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Raimonda Munkevica kukuļdošanas lietā joprojām notiek izmeklēšana, LNT rīta raidījumam «900 sekundes» sacīja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pārstāvis Alvis Vilks. Viņš atklāj — ja šajā lietā ir iesaistīti citi cilvēki, KNAB to noskaidros un paziņos par to policijai.

Vilks uzskata, ka nav tiesīgs plašsaziņas līdzekļiem sniegt atbildes par to, vai kukuļošanas lietā bez diviem jau apcietinātajiem aizdomās turamajiem ir vēl kādas personas, kas nonākušas policijas un KNAB redzeslokā.

KNAB pārstāvis piebilda, ka Jūrmalas domē ir cilvēki, kas gatavi palīdzēt un atmaskot citus lietā iesaistītos cilvēkus.

Jau ziņots, ka bijušais Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics un viņa partijas biedrs Jūrmalas pašvaldības uzņēmuma «Jūrmalas ātrā palīdzība» valdes loceklis Normunds Pīrants aizturēti par 5000 latu kukuļa piedāvāšanu un nodošanu, lai kukuļdevēja interesēs nodrošinātu domes sēdē labvēlīgu rezultātu mēra uzticības balsojumā. Munkvevics pašlaik atrodas Rīgas Centrālcietumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu