Ozols: kukuli neesmu prasījis. Beitāns ir krāpnieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) vadītājs Andris Ozols noliedz uzņēmuma «Aerodium» izplatīto paziņojumu, ka viņš pieprasījis kukuli jeb lūdzis «padalīties ar naudu».

Savukārt «Aerodium» valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns, viņaprāt, ir krāpnieks.

Intervijā Latvijas Radio raidījumā «Aktuālais temats» Ozols uzsvēra, ka kukuli nav mēģinājis izspiest un šādu paziņojumu saista ar «Aerodium» aizstāvības reakciju, ko no uzņēmuma arī varēja sagaidīt.

Uzņēmēji apgalvojuši, ka Ozols melo, jo paši saskārušies ar lielu problēmu, kad pašiem ir jāskaidro sava rīcība. «Kaut kas viņiem ir jāsaka,» noteica Ozols.

Pēc viņa domām «Aerodium» pēc panākumiem olimpiskajās spēlēs Turīnā alkatības dēļ ir iesaistījies afērā un šo afēru lūdz «notušēt», bet LIAA tam nepiekrīt.

«Tas, ka šie puiši ir nekrietni, tā ir mana dziļa pārliecība un tas, ka Ivars Beitāns ir krāpnieks, tā arī ir mana dziļa pārliecība,» sacīja Ozols. Turklāt tā nedomājot tikai viņš viens.

Ozols arī norādīja, ka Beitāna vietā, viņš LIAA vadītāju iesūdzētu tiesā par goda un cieņas aizskaršanu un Ozols labprāt šo procesu piedzīvotu, jo tas beidzot viņam dotu telpu un tribīni izklāstīt savu redzējumu.

«Tas piespiestu vētīt Ivara Beitāna finanšu darījumus daudz padziļinātākā formā,» viņš sacīja.

Tāpat nav pieļaujams, ka reklāmu izstādē «Expo 2010» negūst Latvijas tēls, bet gan privāts uzņēmums, kas turklāt salīmējis aviosabiedrības «Lufthansa» reklāmas, kas nemaz nav bijis saskaņots.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu