Banka no šovbiznesa darboņiem Ozoliņiem piedzen parādu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Rīgas apgabaltiesa šodien apmierināja AS «Parex banka» prasību un no šovbiznesā zināmajiem režisora Mika Ozoliņa un viņa tēva producenta Māra Ozoliņa piedzina kopumā 159 000 latu parādu, aģentūru «LETA» informēja apgabaltiesas kancelejas vadītājs Ilvars Tomsons.

Šodien pasludināto spriedumu 20 dienu laikā no 10.jūnija būs iespējams apstrīdēt Augstākās tiesas Civillietu tiesu palātā.

Tā kā apgabaltiesa lietu izskatīja slēgtā sēdē, kā to bija lūguši atbildētāji, sīkāka informācija par prasības iesniegšanas iemesliem un to, kādam nolūkam Ozoliņi naudu bankā aizņēmušies, netiek sniegta.

Pēc Zemesgrāmatas datiem, 2008.gada janvārī no SIA «Merks», kas kredītu nama Rīgā, Kaivas ielā 31, būvniecībai ņēmis «Nordea bankā», Miks Ozoliņš iegādājies 81,2 kvadrātmetru plašu dzīvokli šajā projektā, kas ticis ieķīlāts AS «Parex banka».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu