Zatlers par «Aerodium» un LIAA: viena pagale nedeg

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts prezidents Valdis Zatlers ir pārliecināts, ka saistībā ar Latvijas Investīciju aģentūras un uzņēmuma «Aerodium» konfliktu par Latvijas Paviljonu Šanhajā, kaut kas ir pārkāpts no abām pusēm.

«Tā situācija, kādu mēs redzam presē ar abu pušu dažādiem viedokļiem, liecina par to, ka viena pati pagale šajā gadījumā noteikti nedeg, ka ir kaut kas, kas ir pārkāpts gan no valsts institūcijas puses, gan kaut kas, kas ir pārkāpts tieši no konkrētās firmas puses,» žurnālistiem trešdien sacīja prezidents.

Un, viņaprāt, tieši tas kaitē gan cilvēku uzticībai valsts iestādēm un tiem procesiem, ko veic valsts iestādes, gan arī valsts ārējam tēlam.

Tāpēc ir svarīgi, lai šo konfliktu izmeklētu gan ne tikai krimināltiesiski, bet arī administratīvā kārtā, veicot dienesta izmeklēšanu par to, kāpēc tāda situācija vispār varēja izveidoties.

«Šis jau nav jauns stāsts. Tas ir trīs gadus vecs stāsts, ja mēs paskatāmies vismaz tajos faktos, ko abas ieinteresētās puses mums stāsta,» teic Zatlers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu