Rupeikam/Stupelim 3. vieta PČ Ukrainas «Grand Prix» izcīņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules motokrosa čempionāta blakusvāģu klasē sestā posma - Ukrainas «Grand Prix» izcīņas - sacensībās svētdien 3. vietu divu braucienu summā izcīnīja Latvijas ekipāža Māris Rupeiks/Kaspars Stupelis.

Pirmajā braucienā Rupeiks/Stupelis finišēja 8. vietā, bet otrajā izcīnīja 2. vietu, kas divu braucienu summā deva 3. vietu un 35 punktus pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Uzreiz aiz Rupeika un Stupeļa ierindojās brāļi Jānis un Lauris Daideri, kuri pirmajā braucienā nefinišēja, bet otrajā ieņēma 4. vietu. Šajā posmā Daideri nopelnīja 18 punktus kopvērtējuma ieskaitē.

Vēl viena Latvijas ekipāža brāļi Arnolds un Gints Sīļi divu braucienu summā ierindojās 18. vietā un tika pie deviņiem punktiem.

Pagājušās sezonas pasaules čempionu beļģa Jorisa Hendriksa un latvieša Kaspara Liepiņa ekipāža divu braucienu summā izcīnīja 2. vietu, zaudējot vienīgi beļģiem Janam Hendriksam un Timam Smoininksam.

Tikmēr igaunis Margo Sons ar latviešu kantētāju Elviju Mucenieku divu braucienu summā ieņēma 16.vietu, bet šajās sacensībās nestartēja krieva Jevgēņija Ščerbiņina un latviešu kantētāja Haralda Kurpnieka ekipāža.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā 1. vietu 225 punktiem ieņem Hendrikss/Liepiņš, bet viņiem ar 222 punktiem seko Hendrikss un Smoininkss. Tikai punkts mazāk ir septiņkārtējā pasaules čempiona Daniela Vilemsena no Nīderlandes pilotētajai ekipāžai, bet Rupeiks un Stupelis ar 219 punktiem ieņem 4. vietu.

Daideri ar 153 punktiem kopvērtējumā atrodas 7. vietā, Ščerbiņins/Kurpnieks ar 55 punktiem ieņem 17.vietu, Sons un Mucenieks ar 30 punktiem atrodas 21. vietā, bet Sīļu ekipāža ar 21 punktu kopvērtējumā ieņem 24. pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu