Kaimiņi: Platača mājas savienotas ar pazemes ejām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pēc dažām dienām apritēs mēnesis kopš advokāta Aināra Platača pazušanas. Policija noraida versiju, ka Platacis varētu slēpties, savukārt žurnāls «Vakara Ziņas» raksta, ka nekas neliecinot par to, ka Platača villa Salacgrīvas novada Tūjā būtu palikusi bez saimnieka.

Kāda vietējā iedzīvotāja žurnālam izteikusi aizdomas, ka pazudušo advokātu ir redzējusi, lai arī pilnīgi pārliecināta viņa par to nebija.

Žurnālam tāpat aizdomīgi licies, ka vasarā logiem cieši aizvilkti aizkari. «Iespējams, tie liecina par to, ka māja ir neapdzīvota, taču varbūt tie aizsedz ziņkārīgo skatieniem to, kas atrodas mājā,» vēstī «Vakara Ziņas».

Valsts policijas pārstāve Linda Neimane žurnālam norādījusi, ka policija ir bijusi Platača Tūjas īpašumā, taču bez rezultātiem.

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka Platača mājai ir ne tikai redzamā daļa, bet arī apakšzemes ejas - abas mājas savienojot pagrabs. Nezinātājam šādu īpašumu pārmeklēt neesot viegli, vēstī žurnāls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu