«Saldus Saulē» spēlēs Ainars Virga ar solo projektu un Aivars Brīze ar grupu «Leģions»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Palikušas vēl tikai 3 nedēļas līdz 10. jūlijam, kad Saldū, Kalnsētas parkā  uzstāsies labākie un zināmākie Latvijas rokmūziķi un grupas, kā arī pirmo reizi festivāla vēsturē  īpašie ārzemju viesi – leģendārās grupas «Gorky Park» mūziķi un pasaulslaveno grupu «Deep Purple» un «Rainbow» vokālists – JOE LYNN TURNER.

Latviešu rokmūziku «Saldus Saulē» pārstāvēs grupas «Opus Pro», «Linga», «Tā, Tā, Tā», «Gain Fast», «Dzelzs Vilks», Armanda Alkšņa grupa «Arm and Sound», grupu «Full House» un «R.A.P.» apvienojums - «Mr. Rally», «Pienvedēja Piedzīvojumi», Harija Zariņa izlolotais projekts «Colt» un daudzi, daudzi citi. Neiztikt arī bez pārsteigumiem un pirmatskaņojumiem.

Taču ir vēl kāda grupa, kura «Saldus Saulē» spēlē kopš pašiem festivāla pirmsākumiem. Tie ir «Līvi». Viņi par spīti laikam un apstākļiem ir bijuši vienmēr. Arī šogad būs. Tikai citādāki.  Šogad uz festivāla lielās skatuves kāps līvi Aivars Brīze, Vilnis Krieviņš un Tomass Kleins ar savu grupu «Leģions», kā arī «Līvu» līderis Ainars Virga ar savu solo projektu. Tiem, kas vēl domā, vai nākt uz festivālu, Virga saka: «Atnāciet. Nenožēlosiet.» Virga spēlēs gan savas jaunās dziesmas, gan arī «Līvu» zelta klasiku.

Festivālā «Saldus Saule» visas dienas garumā būs arī apskatāma Jāņa Groduma fotogrāfiju izstāde.

Biļetes iepriekšpārdošanā tikai par 10 latiem ir nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu