Legante beidzot atklājusi, ka gaida pirmdzimto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Aizvadītajā sestdienā televīzijas raidījumu vadītāja Dagmāra Legante – Celmiņa kopā ar draudzeni Janu Duļevsku atpūtusies «Kaislīgajā dīvu naktī». Acīmredzamas bijušas izmaiņas Dagmāras auguma aprisēs, kas apliecina baumas par viņas grūtniecību,  vēsta nedēļas žurnāls «Privātā Dzīve».

«Apzinos, ka šis fakts jau ir acīm redzams, taču nevēlos publiski komentēt to, kas ir ļoti, ļoti privāts,» tā Legante atbildējusi par savu grūtniecību.

Legante kopā ar draudzeni Duļevsku koncertu esot baudījušas īpašiem viesiem paredzētajā vietā pie galdiņa.

Vaicāta, kāpēc viņa uz koncertu nenāca kopā ar vīru uzņēmēju Normundu Celmiņu, Legante esot atbildējusi, ka esot taču «Dīvu nakts»! «Gribas paballēties ar meitenēm. Kvalitatīvs koncerts, dziedājām līdzi,» «PDz» pastāstījusi Legante.

«Apollo» jau vēstīja, ka 7. maijā, šova Dagmāra Legante (32) kļuva par uzņēmēja Normunda Celmiņa (41) sievu. Svinīgajai laulību ceremonijai kā arī svinībām esot izvēlēta Kukšu muiža Tukuma novadā. Ceremonija ilgusi 15 minūtes.

Dagmāra un Normunds kopā esot vairāk nekā gadu. Nesen Dagmāra atklāti atzinusi, ka nu viņai esot tieši tāda ģimene, kādu vienmēr vēlējusies - kopā ar savu mīļoto vīrieti viņa jūtoties droša un pasargāta. Viņa arī esot iemīlējusi vīra 8 un 12 gadus vecos dēlus no iepriekšējās laulības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu