MX1 kvalifikācijā Freibergs 19.; MX2 - Karro 14. vietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Pasaules čempionāta devītajā posmā motokrosā MX2 klasē - Latvijas «Grand Prix» izcīņā - sestdien kvalifikācijas sacensībās 14. vietu izcīnīja «MVD-D Suzuki» vienību pārstāvošais Latvijas motobraucējs Matīss Karro.

Karro 13 apļus garo distanci veica 26 minūtēs un 47,182 sekundēs, bet viņa ātrākais apļa laiks bija minūte un 53,880 sekundes.

Vēl no Latvijas pārstāvjiem MX2 klasē kvalifikācijas sacensībās 25. vietu ieņēma Augusts Justs, 29. pozīcijā finišēja Kristers Teko, bet Roberts Justs nefinišēja un tika klasificēts pēdējā, 32. vietā.

Tikmēr prestižākajā MX1 klasē no Latvijas sportistiem labāko rezultātu kvalifikācijā sasniedza Lauris Freibergs, kurš ieņēma 19. vietu. Ivo Šteinbergs ierindojās 23. vietā, Toms Macuks finišēja 26. pozīcijā, bet Dāvis Ivanovs un Niks Apfelbaums ieņēma attiecīgi 29. un 30. vietu.

Tāpat sestdien notika arī pirmais finālbrauciens pasaules kausa posmā veterāniem, kur augstāko vietu no Latvijas sportistiem ieņēma Jānis Mironovs, finišējot 11. vietā.

Vēl no Latvijas pārstāvjiem pirmajā braucienā Arvis Sanders finišēja 18. vietā, Jānis Vilders ieņēma 26. vietu, bet 35. pozīcijā ierindojās Anatolijs Povars.

Otrais finālbrauciens veterāniem, kā arī MX1 un MX2 klašu finālbraucieni notiks svētdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu