Ķegumā Karro 14. vietā, MX1 klasē uzvar Desalē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: motocrossmx1.com

Pasaules čempionāta devītajā posmā motokrosā MX2 klasē - Latvijas «Grand Prix» izcīņā - svētdien 14. vietu izcīnīja «MVD-D Suzuki» vienību pārstāvošais Latvijas motobraucējs Matīss Karro.

Pirmajā braucienā Karro finišēja 14. vietā, bet otrajā ierindojās par pozīciju zemāk, nopelnot 13 punktus sacensību kopvērtējumā. Otrajā braucienā Karro ilgu laiku atradās pirmajā desmitniekā, taču trasē piedzīvoja kritienu un atkrita pāris pozīcijas zemāk.

Cits Latvijas motobraucējs Roberts Justs finišēja attiecīgi 23. un 21. vietā, bet Augusts Justs abos braucienos finišu nesasniedza.

MX2 klases kopvērtējumā pēc devītā posma Karro ar 84 punktiem ieņem 17. vietu, bet Augusts Justs ar diviem punktiem ir 44. vietā.

Savukārt prestižākajā MX1 klasē labāko rezultātu no Latvijas sportistiem sasniedza Ivo Šteinbergs, kurš divu braucienu summā ierindojās 24. vietā, aiz sevis uzreiz atstājot pieredzējušo Lauri Freibergu. Dāvis Ivanovs sacensības noslēdza 27. vietā, bet 28. vietā ierindojās Niks Apfelbaums. Savukārt Toms Macuks finišēja vēl divas vietas zemāk.

MX1 klases kopvērtējumā neviens Latvijas sportists pagaidām pie punktiem nav ticis.

Tikmēr pasaules kausa posmā veterāniem svētdien augstāko vietu no Latvijas sportistiem ieņēma Jānis Mironovs, divu braucienu summā iegūstot 8. vietu. Arvis Sanders izcīnīja 22. vietu, Jānis Vilders ieņēma 23. vietu, bet 37. pozīcijā ierindojās Anatolijs Povars.

Jau pirmdien «Apollo» portālā lasiet intervijas ar vairākiem braucējiem, kā arī aplūkojiet foto galeriju.

MX1 Latvijas «Grand Prix» kopvērtējums:

1. Klemens Desalē (Beļģija) - 47 punkti
2. Antonio Kairoli (Itālija) - 43 punkti
3. Stīvs Ramons (Beļģija) - 40 punkti

MX2 Latvijas «Grand Prix» kopvērtējums:

1. Džefrijs Herlings (Nīderlande) - 45 punkti
2. Kens Rocens (Vācija) - 42 punkti
3. Stīvens Frosārs (Francija) - 40 punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu