«Saldus Saules» «platforma.lv» teltī varēs lejupielādēt dziesmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Palikušas vēl tikai 10 dienas līdz 10. jūlijam, kad Saldū, Kalnsētas parkā leģendārais rokmūzikas festivāls «Saldus Saule» svinēs savus 25. gadu pastāvēšanas svētkus! Šajos gados festivālā ir spēlējušas labākās Latvijas grupas un mūziķi un tā būs arī šogad. Turklāt šogad festivāla kulminācijā pirmo reizi «Saldus Saules» vēsturē uzstāsies ārzemju viesi – grupas «GORKY PARK» mūziķi no Krievijas ar saviem slavenākajiem hitiem – «Moscow Calling», «Stranger» u.c., kā arī pasaulslavenais grupu «Rainbow» un «Deep Purple» vokālists JOE LYNN TURNER no ASV.

Bez iepriekš pieminētajiem ārzemju viesiem «Saldus Saulē» spēlēs arī grupas «Credo», «Linga», Aivara Brīzes grupa «» Leģions , «Dzelzs Vilks», «Tā Tā Tā», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Colt», Ainars Virga ar grupu, «Mr. Rally», «Opus Pro», «Gain Fast», «Arm and Sound», «GRAFFIKA» un daudzi citi mūziķi un grupas.

Sadarbībā ar lielāko digitālās lejupielādes  nodrošinātāju Latvijā - «Platforma Music», tiks izveidota īpaša mūzikas telts, kurā visa vakara un nakts garumā varēs ne vien baudīt labu mūziku, bet arī lejupielādēt dziesmas. «Platforma.lv» teltī uztāsies grupas «Enduring Memories», «M.Art.A», Anete Kotoviča un «4Line», grupas «Stonestreet», «FRAILTY», «HMP?» u.c.

Festivāla laikā darbosies arī interneta kafejnīca, kuras pakalpojumus un servisu nodrošinās interneta provaideris «Media Centrs Kurzeme».

Vairāk informācijas «saldussaule.com».

Biļetes uz festivālu iepriekšpārdošanā ir nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu