Līdz «Fonofest» atlikusi vairs tikai nedēļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Nedēļu pirms «Fonofest», programmu papildina Veto Dj Telts, bezmaksas klinšu kāpšana un joga.

Par īpaši ekstravagantām darbībām festivāla gaitā gādās blakus skeitborda rampai iekārtojušies «Veto» komandas darboņi, kas rūpēsies gan par mūziku Dj Jūlijas, Wolky un citu komandas pārstāvju izpildījumā, gan «Mortal Kombat» mantojuma godāšanu, baudot filmas, videospēles un pat virtuālo turnamentu. Tā kā Veto plānoto darbību saraksts tikai papildināsies, sīkāku informāciju varēs meklēt festivāla mājaslapā.

«Fonofest» bezmaksas aktivitāšu sarakstam ir pievienojusies arī joga un klinšu kāpšana, kas darbosies jau otro gadu, metot fizisku izaicinājumu jebkuram apmeklētājam. Nakts apgaisme arī šogad darbosies 24h, tādējādi ļaujot ar volejbolu, skeitbordu un citiem sporta veidiem nodarboties visu diennakti, padarot «Fonofest» par garāko dienu vasarā!

Jau pēc nedēļas Cēsu rajona «Uplandos» koncertus sniegs tādas Latvijā labi zināmas grupas kā «Skyforger», «Dzelzs Vilks», «Astro’n’out”, «SatellitesLv», «Roberts Gobziņš un Resnie Putni», «Sanctimony», «Enhet», «Ēnas», «Voiceks Voiska», «SIA Radikal», kā arī daudzas citas gan pašmāju, gan ārzemju apvienības, piemēram, «Cilice» (Nl) vai «Insane» (Hun).

Kā jau «Fonofestā» ierasts, darbosies arī Dj telts, kur par dejām šogad gādās Toms Grēviņš, Ai-Va, Artis Dvarionas, Indrikkis, «Crstral Sound System» un Chabucca.

Savukārt jaunums ir trešā skatuve, kas tika izveidota ar mērķi dot jaunajiem un perspektīvajiem mūziķiem iespēju sevi pierādīt plašākai auditorijai, tādējādi gūstot vērtīgu pieredzi. Uz šīs skatuves divu dienu laikā kāps sešpadsmit grupu, to skaitā «MonkeyRocks», «Kaķis Maisā», «Seat Free» un «The Highway».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu