Karro 15. vieta pasaules čempionāta posmā MX2 klasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Pasaules čempionāta desmitajā posmā motokrosā MX2 klasē - Zviedrijas «Grand Prix» izcīņā - svētdien MX2 klasē 15.vietu izcīnīja «MVD-D Suzuki» vienību pārstāvošais Latvijas motobraucējs Matīss Karro.

Karro, kurš kvalifikācijā sestdien ieņēma augsto septīto vietu, pirmajā braucienā 14. aplī izstājās un tika klasificēts 33. vietā, bet otrajā braucienā Latvijas sportists finišēja desmitajā vietā, kas summā Karro deva 15. vietu.

Līdz ar to Karro nopelnīja 11 punktus pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Savukārt otrs Latvijas pārstāvis MX2 klasē Augusts Justs no «Honda Latvia Elksni» komandas pirmajā braucienā ieņēma 27. vietu, bet otrajā izstājās pēc 13 apļiem un tika klasificēts 29. vietā. Divu braucienu summā Justs ierindojās 33. pozīcijā. Pirmo vietu posmā ieguva Francijas braucējs Stīvens Frosārs, kurš uzvarēja pirmajā braucienā, bet otrajā palika uzreiz aiz līdera.

MX2 klases kopvērtējumā pēc desmitā posma Karro ar 95 punktiem atrodas 16. vietā, bet Justs ar diviem punktiem ieņem 47. vietu.

Tikmēr prestižākajā MX1 klasē «Honda Latvia Elksni» vienības braucējs Ivo Šteinbergs šajā posmā braucienos ieņēma attiecīgi 21. un 23. vietu, bet summā Latvijas sportists ierindojās 27. pozīcijā un punktus neizcīnīja. Par uzvarētāju MX1 klasē kļuva itālis Antonio Kairoli, kurš uzvarēja abos braucienos.

MX1 klases kopvērtējumā neviens Latvijas sportists pagaidām pie punktiem nav ticis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu