Hendrikss/Liepiņš saglabā līderpozīcijas PČ motokrosā ekipāžām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules motokrosa čempionāta blakusvāģu klasē septītā posma - Beļģijas «Grand Prix» izcīņas - sacensībās svētdien piekto vietu divu braucienu summā izcīnīja Latvijas ekipāža Jānis un Lauris Daideri.

Pirmajā braucienā Daideri finišēja devītajā vietā, bet otrajā viņa ierindojās piektajā pozīcijā, kas divu braucienu summā deva piekto vietu un 28 punktus pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Otra Latvijas ekipāža Māris Rupeiks ar kantētāju Kasparu Stupeli pirmajā braucienā ieņēma 23. vietu, bet otrajā finišēja devītajā vietā, kas divu braucienu summā garantēja 15. pozīciju un 12 punktus pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Šī posma sacensībās uzvarēja septiņkārtējā pasaules čempiona Daniela Vilemsena no Nīderlandes ekipāža, kas ieguva 43 punktus kopvērtējumā, bet otrajā vietā ierindojās pagājušās sezonas pasaules čempioni beļģis Joriss Hendrikss un latvietis Kaspars Liepiņš, kas tika pie 40 punktiem kopvērtējumā.

Tikmēr igaunis Margo Sons ar latviešu kantētāju Elviju Mucenieku abos braucienos finišēja 20. vietā, bet summā viņi tika klasificēti 23. vietā un nopelnīja divus punktus kopvērtējumā.

Šajās sacensībās nestartēja vēl viena Latvijas ekipāža brāļi Arnolds un Gints Sīļi, kā arī krieva Jevgēņija Ščerbiņina un latviešu kantētāja Haralda Kurpnieka ekipāža.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc septiņiem posmiem pirmo vietu ar 265 punktiem ieņem Hendrikss/Liepiņš, bet tikai par punktu mazāk ir Vilemsenam. Savukārt Rupeiks un Stupelis ar 231 punktu ieņem ceturto vietu.

Daideri ar 181 punktu kopvērtējumā atrodas sestajā vietā, Ščerbiņins/Kurpnieks ar 55 punktiem ieņem 17. vietu, Sons un Mucenieks ar 32 punktiem atrodas 22. vietā, bet Sīļu ekipāža ar 21 punktu kopvērtējumā ieņem 25. pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu