Laimē gudru audiogrāmatu un atlaidi biznesa studijām!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar «Lietišķās informācijas dienestu» un Biznesa augstkolu «Turība» rīko konkursu, kurā, pareizi [s:34011], desmit pareizo atbilžu autori saņems balvā uzņēmējas Aivas Vīksnas audiogrāmatu «Savs bizness», kā arī 10% atlaidi pirmā studiju gada maksai biznesa augstkolas «Turība» jaunajā studiju programmā «Biznesa vadība un attīstība».

Šī atlaide summējas ar citām studiju maksas atlaidēm ar nosacījumu, ka kopējā atlaide nepārsniedz 40% no studiju maksas.

Turklāt balvas ieguvējiem būs tiesības laimēto 10% atlaidi pirmā studiju gada maksai jaunajā studiju programmā «Biznesa vadība un attīstība» uzdāvināt savam draugam vai tuviniekam.

Konkursa rezultātus paziņosim 9. jūlija pēcpusdienā.

Apgūstiet studiju programmu jaunajiem uzņēmējiem!

Ekonomisko pārmaiņu laikos, kad daudzas tradicionālās teorijas praksē nedarbojas, vadītājiem ir vajadzīga spēja reālajā dzīvē rast pilnīgi jaunus risinājumus vai pat veidot pašiem savu biznesu.

Lai dažāda līmeņa vadītāji «būtu bruņoti» ne tikai ar biznesa teoriju, bet arī praktiskām iemaņām un prasmēm, Biznesa augstskola «Turība» un uzņēmēja ar 20 gadu pieredzi Aiva Vīksna izveidojusi jaunu studiju programmu «Biznesa vadība un attīstība».

Studiju programmā salīdzinoši īsā laikā – 1,5 gados, iegūt uzņēmumu un iestāžu vadītāja kvalifikāciju un zināšanas, kā veidot savu uzņēmumu, var ikviens, kas jau ieguvis augstāko izglītību (izņemot 1. līmeņa profesionālo augstāko izglītību). Turklāt šajā programmā var studēt arī tad, ja iepriekš iegūta ne tikai profesionālā, bet arī akadēmiskā augstākā izglītība.

Studiju programmas «Biznesa vadība un attīstība» direktore  Aiva Vīksna:
«Jaunajā studiju programmā  diplomdarbs būs sava biznesa plāna aizstāvēšana. Studiju programma izveidota tā, lai jau no pirmās dienas students varētu sākt strādāt pie sava biznesa plāna realizācijas. Studiju laikā tiks apgūtas zināšanas par to,  kas ir bizness, komerctiesības, mārketings un reklāma, finanses un grāmatvedība, uzņēmuma vadīšana un līderība, projektu vadīšana, biznesa plānošana, stratēģiskā plānošana, IT iespēju izmantošana biznesa plānošanā, starptautiskā biznesa vide. Bez tam tiks sniegts ieskats trīs biznesa virzienos: tirdzniecības darba organizācija, pakalpojumu sniegšana un vadība, kā arī ražošanas darba organizācija. Un, protams, jaunās studiju programmas dalībniekus sagaida prakse uzņēmumos - gan savos, gan arī citos.»

Programmas «Biznesa vadība un attīstība» studentiem būs iespējams praktizēties lielākajos Latvijas uzņēmumos: «SEB banka», «Latvijas Mobilais telefons», «Lauma», «Swedbank», «Parex banka», «Rīgas Piena kombināts», «Cēsu alus», tirdzniecības centros «Alfa», «Mols» un «Dole», kā arī citur.

Jaunās  studiju programmas direktore  Aiva Vīksna biznesā darbojas 20  gadus un ir izdevniecības «Lietišķās informācijas dienests» izpilddirektore, biedrības «Līdere» un biedrības «Latvijas Privāto Investoru asociācija» valdes priekšsēdētāja, kā arī daudzu jaunajiem uzņēmējiem domātu mentoringa programmu vadītāja.

Jūs varat uzzināt šeit

Jūs varat uzzināt šeit

www.neskolaibetdzivei.lv


Lai Jums arvien izdodas apgūt jaunas zināšanas un pašiem būt savas dzīves saimniekiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu