«Saldus Saules» laikā Saldus oficiāli kļūst par Latvijas rokmūzikas galvaspilsētu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Respektējot viņas augstības Mūzikas misiju atrasties uzmanības centrā un izcilu izpildītāju sabiedrībā, Liepājas mūziķi vairākās paaudzēs vislabāko nodomu vadīti laikā no 9. jūlija līdz 11. jūlijam nodod Latvijas rokmūzikas galvaspilsētas titulu Saldus pilsētai un rokmūzikas festivālam «Saldus saule».

Šis vēstījums netiek ne no viena parakstīts taču visiem zināms!», šādu paziņojumu šodien saņēma senākā Latvijas rokfestivāla «Saldus Saule» rīkotāji no Liepājas pilsētas domes un «ZZ Baltic Beach Party» organizatoriem.

«Saldus Saules» organizatori saka: «Tas mums ir liels gods. Paldies Liepājas pilsētai un mūziķiem par mums izrādīto uzticību! Apsolām 10. jūlijā ar vētrainu roka nakti attaisnot piešķirto rokmūzikas galvaspilsētas titulu.»

Atgādinām, ka jau šo sestdien, 10. jūlijā Saldū, Kalnsētas parkā notiks festivāls «Saldus Saule», kurā uzstāsies «GORKY PARK» mūziķi no Krievijas, pasaulslavenais grupu «Rainbow» un «Deep Purple» vokālists JOE LYNN TURNER no ASV, kā arī virkne labāko latviešu  grupu un mūziķu, kā, piemēram, «Credo», «Linga», Aivara Brīzes grupa «Leģions», «Dzelzs Vilks», «Tā Tā Tā», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Colt», Ainars Virga ar grupu, «Mr. Rally», «Gain Fast», «Arm and Sound», «GRAFFIKA», «FRAILTY», «HMP?», «Pent-in Dreams», «Sus Dungo», un daudzi citi.

Biļetes uz festivālu iepriekšpārdošanā ir nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu