«O!Kartes Akadēmijas» uzvarētāja Samanta Tīna ieraksta «Auga, auga rūžeņa»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

LNT muzikālā realitātes šova «O!Kartes Akadēmija» dīva Samanta Tīna ierakstījusi latgaliešu tautas dziesmu [s:34103].

«Tā ir ļoti spēcīga dziesma, kurā tiek atspoguļota cīņa pret apkārtējo pasauli, tā māca saglabāt pašcieņu, turēt galvu augšā un virzīties uz savu mērķi. Man tā ir ļoti svarīga un tuva dziesma, manuprāt, tā ir dziesma par mani. Koncerttūrē mani ļoti aizkustina tas, ka fani dzied līdzi tieši «rūžeņai», daudzi pēc koncerta nāk klāt un jautā, kāpēc šo dziesmu nevar dzirdēt radio, tieši tas mani pamudināja dziesmu ierakstīt,» saka Samanta Tīna.

Šī vasara Samantai Tīnai ir radošu izaicinājumu laiks, jau septembra vidū Samanta Tīna dosies uz Londonu, lai uzsāktu mācības «Tech Music Schools», bet vēl pirms aizbraukšanas viņa nolēmusi ierakstīt savu pirmo solo albumu. Topošais albums būs pirmais Samantas Tīnas patstāvīgais pussolis mūzikā. Kāpēc tikai pussolis? Albumā būs iekļautas gan spilgtākās LNT šova «O!Kartes Akadēmija» laikā izpildītās dziesmas, gan jaunas oriģinālkompozīcijas, arī pašas Samantas Tīnas darbi. Albuma tituldziesma – «Auga, auga rūžeņa».

«Šovā es iemācījos, ka jācīnās gan par sevi, gan ar sevi. Savā ziņā «Auga, auga rūžeņa» ir ļoti simboliska un man pašai personiska dziesma – es biju pret visu, izcīnīju savu, tomēr paliku tā pati rūžeņa,» saka Samanta Tīna.

Dziesmu «Auga, auga rūžeņa» iespējams lejupielādēt «paltforma.lv», kā arī noklausīties Samantas Tīnas mūzikas profilā «draugiem.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu