Jānis Stībelis prezentē ceturto singlu no topošā albuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Visiem, kas mīl un kuri ir nolēmuši šovasar saistīt kopā savas dzīves un sirdis, Jānis Stībelis no topošā solo albuma velta singlu «Dāvana – sirds».

Šodien «Radio SWH» tiešraidē Jānis Stībelis prezentēja ceturto singlu no topošā albuma, kura prezentācija notiks solo koncertā šā gada 3. septembrī Dzintaru koncertzālē.

Jānis Stībelis: «Šajā karstajā, bet krāšņajā vasarā mums apkārt notiek brīnišķīgas lietas – cilvēki turpina iemīlēties, priecāties un baudīt dzīvi, un tas apliecina, ka dzīve patiešām ir skaista!

«Dāvana – sirds» ir veltījums visiem, kas mīl un kuri ir nolēmuši šovasar saistīt kopā savas dzīves un sirdis. Šogad, kā nevienu citu gadu, mani ļoti bieži aicina dziedāt kāzās. Jaunā dziesma «Dāvana – sirds» ir jau izgājusi kristības un pārbaudi «dzīvajā» vairākās kāzās, kas tad arī pamudināja mani laist klajā tieši šo singlu no topošā albuma…»

Šis būs Jāņa Stībeļa septītais albums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu