Kamēr Sandis Amerikā, Katrīna Valtere pavada vasaru pie drauga Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Basketbolista Sanda Valtera bijusī sieva Katrīna (26) lielu daļu laika šovasar pavada Liepājā, jo apmetusies pie sava jaunā drauga - Liepājas ostas vides aizsardzības speciālista Kaspara Poņemecka (30). Abi esot kopā nepilnu gadu, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Katrīna Valtere vēju pilsētā esot pavadījusi gandrīz visu vasaras pirmo pusi, dzīvojot drauga dzīvoklī vienā no klusajiem Liepājas rajoniem. Ar publisku pasākumu apmeklēšanu Valtere neesot aizrāvusies: «Liepājā neko īpašu nedaru, sauļojos jūriņā, atpūšos,» PDz atklājusi Katrīna. Viņa atzinusi, ka ir ļoti noilgojusies pēc meitiņas Luīzes, kura kopā ar tēti Sandi un viņa draudzeni Elīzu Kaurāti devušies pusotra mēneša ilgā ceļojumā pa Ameriku.

Komentēt savas jaunās attiecības Katrīna izvairījusies - viņa neesot gatava par tām runāt: «Ir baigi labi!» viņa smejas, bet neko vairāk atklāt nevēlas. «Vēl viss nav simtprocentīgi, vēl nedzīvojam kopā un nedomājam par bērniem. Tā, kādu laiku esam kopā, bet es dzīvoju Rīgā, viņš - Liepājā. Tagad, kad man brīvs, varu aizbraukt ciemos.»

«PDz» vēsta, ka šobrīd Katrīna ievērojot ļoti mierīgu dzīvesveidu, jo viņai esot nopietnas veselības problēmas. Šī iemesla dēļ Katrīna arī aizgājusi no darba apģērbu veikalā «Guess», kur vairāk nekā gadu nostrādāja par veikala vadītājas asistenti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu