«Extreme Showdown» - adrenalīns kūrortpilsētā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31.jūlijā Saulkrastu skeitparkā notiks pasākums ekstrēmiem cilvēkiem «Extreme Showdown». Tas sāksies jau pulksten 16.00, kad savus spēkus izmēģinās inlaineri, BMX un skeitborda braucēji.

Tie demonstrēs savus trikus un meistarību Saulkrastu iedzīvotājiem un viesiem. Pārtraukumos pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties jauniešu vadītās spēlēs un atrakcijās ar atbalstītāju sarūpētajām balvām. Paralēli grafiti mākslinieki veidos fotostūri, ko varēs izmantot citos Saulkrastu pasākumos, bet pēc pasākuma ballīte turpināsies klubā «Katrīnbāde».

Ideja rīkot šo pasākumu radās jauniešu kluba «K-Klubs» biedrei Egitai: «Katru reizi ejos garām skeitparkam es redzu bērnus, kas rotaļājas, brauc ar BMX, skeitborda dēļiem, bet arī viņi rampas neizmanto. Pirms diviem gadiem notika atklāšana, bet kopš tās nekas līdzīgs nav skeitparkā rīkots un tas sācis nīkuļot. Atceros, kā cīnījāmies par skeitparku. Toreiz bija liela vēlme, bet, kad beidzot esam dabūjuši, ko prasījām, paši vairs neizmantojam. Manuprāt, ir svarīgi popularizēt aktīvu dzīvesveidu vasarā. Kādreiz bija daudz ekstrēmo sporta veidu piekritēju, bet tagad visi šie cilvēki šķiet izauguši. Dome savu pusi ir izpildījusi, tagad jauniešiem jāpilda sava.« 

Pasākumu rīko K-Kluba jaunieši ar Saulkrastu pašvaldības aģentūras «Saulkrastu kultūras un sporta centrs» atbalstu. Tā mērķis ir «atdzīvināt» ekstrēmo sporta veidu kultūru Saulkrastos un popularizēt vēl vienu jauniešu aktīvās atpūtas veidu. Ekstrēmajā šovā piedalīsies inlaineri no veikala «Taktika.lv», BMX un skeitborda braucēji. «Tā ir lieliska iespēja pašiem dalībniekiem pierādīt sevi un salīdzināt ar citiem, turklāt viens no pasākuma informatīvajiem atbalstītājiem ir LTV 7 jauniešu raidījums «Sems», kas dalībniekiem nodrošina popularitāti,» skaidro «K-Kluba» biedre Nika. Brīžos, kad sportisti atvilks elpu, tiks izspēlētas pasākuma atbalstītāju – Rīgas piena kombināta un «Red Bull» - veldzējošās balvas.

Uz pasākumu aicināti arī grafiti mākslinieki, kas izveidos fotostūri. To vēlāk varēs izmantot citos pilsētas pasākumos, bet vasaras periodā izvietot tūristiem pieejamā vietā. Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies «K-Kluba» biedrs Renārs jeb DJ Pexer. Pēc pasākuma visi tā apmeklētāji tiek aicināti doties uz «Ballīti» klubā «Katrīnbāde», bet dalībniekiem picērija «Baltic Inn» uzsauc picas.

Pasākumu informatīvi atbalsta tipogrāfija «Imanta», potāls «Saulkrasti.lv», «Saulkrastu Avīze» un jauniešu raidījums «Sems».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu