Karsums: palieku Rīgas «Dinamo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas izlases hokejists Mārtiņš Karsums Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas «Dinamo» spēlēs arī turpmāk. To pats hokejists šodien apliecināja sarunā Latvijas Televīzijā.

Valmierā, kur šodien sākās Rīgas kluba treniņnometne, hokejists apliecināja, ka panācis vienošanos ar «Dinamo» par spēlēšanu komandā turpmākos divus gadus. «Jā, esmu noslēdzis līgumu uz diviem gadiem,» LTV sacīja Karsums.

Iepriekš tikai neoficiāli tika ziņots, ka Karsums un «Dinamo» jau esot parakstījuši priekšlīgumu.

Kopš šī gada janvāra Karsums spēlēja «Dinamo», bet pirms NHL aizvadītās sezonas sākuma parakstīja vienvirziena līgumu ar «Lightning», tomēr lielajā komandā nespēja nostiprināties un spēlēja tās fārmklubā Norfolkas «Admirals», kas startē Amerikas hokeja līgā.

Galvenā trenera Jūliusa Šuplera un viņa palīgu Arta Ābola, Viktora Ignatjeva un vārtsargu trenera Sergeja Naumova rīcībā treniņnometnē būs četri vārtsargi, 12 aizsargi un 23 uzbrucēji. Pirmie treniņi jau notika šodien, bet treniņnometne ilgs līdz 30. jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu