Skip to footer
Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Gatavojam ziemai. Gurķi tomātu sulā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepieciešams (10 puslitra burciņām):
3,5 kg gurķu
60g kaltēti saldie pipari
120g sāls
2 l tomātu sulas
60g mārutku lapu
40g ķiploku
melnie pipari
80g diļļu
lauru lapas

Pagatavošana:

Burciņās saliek visas garšvielas, saliek gurķus. Tomātu sulai pieliek sāli, uzvāra. Karstu sulu pārlej gurķiem. Puslitra burkas liek karstā ūdens peldē (75 grādi) un karsē 15 minūtes (litra burkas 20 minūtes).

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu