Apprecējusies Liene Zostiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

TV seja Liene Zostiņa (25) pēc četru gadu ilgas kopdzīves apprecējusies ar Kasparu Bērziņu (33), vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Tas ir kas skaists, bet tas ir tikai mums dieviem. Negribas neko stāstīt tikai tāpēc, ka no sabiedrības puses viss vienmēr tiek pārāk slimīgi uztverts, un man to negribas,» tā šo nozīmīgo dzīves soli komentējusi Liene. Kāzas notikušas pirms pusotras nedēļas.

Par laulībām aizdomas radušās, jo, vadot tiešraides no Ventspils par garākā ziedu paklāja veidošanu, neesot bijis iespējams nepamanīt, ka Lienes zeltnesi rotā gredzens. Vēl vadot šovu «O!kartes akadēmija», Lienes pirkstā gredzena nebija. «PDz» vēsta, ka Ventspilī Kaspars cītīgi iemūžinājis Lienes darbošanos kameras priekšā un arī viņa pirkstā bijis manāms zelta gredzens.

Ar Kasparu Liene iepazinusies portālā «draugiem.lv», savas mammas dzimšanas dienā. Liene ļoti esot vēlējusies apsveikt mammu, taču viņai nav bijis ne auto, ne naudas, lai aizbrauktu ciemos. «Draugos» uzradies Kaspars un pēc sarakstes, viņš nolēmis aizvest Lieni pie mammas. Tā viņš jau pirmajā dienā iepazinies ar Lienes mammu. Turklāt jaunajiem paziņām tā saskanējis, ka gan viņiem, gan mammai licies, ka Liene un Kaspars pazīstami jau daudzus gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu